Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Скареднов Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Скареднов Д. Ю. 
Хімічний склад і фізико-хімічні властивості м’язової та жирової тканини свиней за умов використання білкових соєвих кормів [Електронний ресурс] / Д. Ю. Скареднов // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 3. - С. 175-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_3_40
Наведено результати дослідження хімічного складу та фізико-хімічних властивостей м'язової й жирової тканини свиней, відгодованих на раціонах із використанням білкових соєвих кормів різних технологій виробництва: експандування під тиском (концентрат сухий білковий соєвий кормовий - КСБСК), віджим під пресом (макуха соєва), екструзія (екструдат соєвий). За контроль використана макуха соняшникова. Встановлено, що за хімічним складом і фізико-хімічними властивостями м'язова та жирова тканини всіх піддослідних груп свиней знаходяться на рівні нормативних показників, що свідчить про достатньо високу якість свинини. У процесі порівняння якісних показників між дослідними групами аналогів вірогідної різниці не встановлено. Проте у м'язовій тканині тварин, відгодованих на КСБСК, простежувалася тенденція певного збільшення показників сухої та органічної речовини, протеїну й енергетичної цінності.
Попередній перегляд:   Завантажити - 294.376 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Скареднов Д. Ю. 
Ефективність використання концентрату сухого білкового соєвого кормового в раціонах свиней на відгодівлі [Електронний ресурс] / Д. Ю. Скареднов // Свинарство. - 2013. - Вип. 62. - С. 188-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_62_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.533 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Зінов’єв С. Г. 
Вплив соєвих кормів різних технологій виробництва на товщину шпику у свиней [Електронний ресурс] / С. Г. Зінов’єв, В. О. Вовк, Д. Ю. Скареднов // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 233-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 262.403 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Скареднов Д. 
Вирощуємо м’ясних свиней на соєпродуктах [Електронний ресурс] / Д. Скареднов, В. Цибенко, Н. Голуб // Тваринництво України. - 2014. - № 7. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2014_7_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.127 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Скареднов Д. Ю. 
Перетравність поживних речовин раціону свиней за умови використання соєвих кормів різних технологій виробництва [Електронний ресурс] / Д. Ю. Скареднов, С. А. Манюненко, Ю. Г. Грабар, О. О. Вагідова // Біологія тварин. - 2014. - Т. 16, № 3. - С. 136-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2014_16_3_22
Досліджено перетравність поживних речовин комбікорму у відгодівельного молодняку свиней полтавської м'ясної породи, до складу якого входили соєві корми, виготовлені за різними технологіями (експандування, віджим під пресом, екструзія) у порівняльному аспекті з макухою соняшнику. Використано методи: зоотехнічні, фізіологічний (балансовий) метод груп за умов індивідуального утримання тварин у металевих клітках на основі науково-господарського досліду, а також хімічний, статистичний методи. Наявність у комбікормах рослинних білкових кормів різних технологій виробництва в раціоні вплинуло на середньодобове споживання тваринами поживних речовин корму. Досліджено хімічний склад та середньодобову кількість виділеного калу та сечі. Найбільш суттєву різницю за хімічним складом екскрементів між свинями дослідних груп, виявлено за кількістю безазотистих екстракційних речовин, жиру та клітковини. Встановлено вірогідну різницю більшого виділення жиру з калом тваринами першої дослідної групи на 36,5 % (<$Eroman p~symbol Г~0,01>), і меншого - клітковини на 20,93 % (<$Eroman p~symbol Г~0,01>); та 39,82 % (<$Eroman p~symbol Г~0,001) у першій та третій дослідних групах у порівнянні з контролем. В усіх дослідних групах спостерігається тенденція до підвищення коефіцієнтів перетравності сирого протеїну, сирої золи та безазотистих екстрактивних речовин. Вищий коефіцієнт перетравності сирого протеїну в порівнянні з контролем мали свині третьої дослідної групи, в раціон яких входив екструдат соєвий. Перетравність сирого жиру вірогідно була кращою у тварин третьої дослідної групи у порівнянні з першою і становила відповідно 61,02 % проти 49,64 % (<$Eroman p~symbol Г~0,05>). Висока перетравність основних поживних речовин корму забезпечила середньодобові прирости свиней дослідних груп на рівні 857 - 952 г, що вище контролю на 5,93 - 17,68 % (<$Eroman p~symbol Г~0,05>) відповідно.
Попередній перегляд:   Завантажити - 346.17 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Скареднов Д. Ю. 
Відгодівельні та забійні якості молодняка свиней за умов використання продукту поглибленої гідротермічної обробки сої [Електронний ресурс] / Д. Ю. Скареднов // Свинарство. - 2015. - Вип. 66. - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2015_66_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 239.423 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Скареднов Д. Ю. 
Вплив концентрату сухого білкового соєвого кормового на ріст та розвиток свиней [Електронний ресурс] / Д. Ю. Скареднов, Н. Д. Поліщук А. А. Голуб // Аграрний вісник Причорномор'я. Сільськогосподарські науки. - 2014. - Вип. 71(2). - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avpcx_2014_71(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 384.021 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Чухліб Є. В. 
Остеологічні дослідження свиней Полтавської м’ясної породи за умов використання соєвих кормів різних технологій приготування [Електронний ресурс] / Є. В. Чухліб, Н. Д. Голуб, Д. Ю. Скареднов // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 1-2. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_1-2_15
Наведено результати відгодівлі свиней полтавської м'ясної породи з використанням соєвих кормів, виготовлених за різними технологіями (експандування під тиском, віджим під пресом, екструзія) та вплив таких білкових кормів на хімічний склад і міцність стегнових кісток. Більш продуктивними виявилися підсвинки, яких годували соєвим концентратом (група Д1), соєвою макухою (група Д2) та соєвим екструдатом (група Д3). На відгодівлі вони показали середньодобові прирости 825 - 833 - 785 г відповідно, і витратили на 1 кг приросту 3,26 - 3,47 кормових одиниць. У їх стегнових кістках було більше кальцію на 1,66 - 1,04 - 2,78 % і фосфору на 0,67 - 0,53 - 0,38 %, ніж у кістках тварин контрольної групи. Підсвинки дослідних груп мали дещо менший діаметр кістки на 0,51 - 0,33 - 0,73 мм, але більшу товщину кісткової стінки (крім групи Д2) на 0,35 - 0,24 мм. Найбільше навантаження на весь діаметр кістки зафіксовано у дослідній групі Д3.
Попередній перегляд:   Завантажити - 377.947 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Скареднов Д. Ю. 
Органолептична оцінка якості свинини при використанні на відгодівлі продукту поглибленої гідротермічної обробки сої [Електронний ресурс] / Д. Ю. Скареднов // Свинарство. - 2016. - Вип. 68. - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2016_68_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.625 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Скареднов Д. Ю. 
Забійні та м’ясні якості свиней на відгодівлі за використання в раціонах концетрату сухого білкового соєвого кормового [Електронний ресурс] / Д. Ю. Скареднов // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 2. - С. 150-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_2_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.158 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського